Meistä

Sinivalko.fi on vuonna 2023 perustettu viihdemedia, joka tarjoaa tarinoita suomalaisista ja Suomeen liittyvistä asioista.

Sivustomme keskittyy viihteeseen, ja pyrimme tuottamaan kiinnostavaa sisältöä monipuolisesti eri aihealueista. Emme voi taata kaikkien tietojen paikkansapitävyyttä, mutta pyrimme luonnollisesti välttämään väärän tiedon levitystä.

Millaista sisältöä julkaisemme?

Sinivalko.fi julkaisee sisältöä suomalaisista ihmisistä ja asioista.

  • Positiivisuus etusijalla: Haluamme luoda sisältöä, joka ilahduttaa ja inspiroi, ilman negatiivisten tunteiden lietsontaa.
  • Ihmiskeskeisyys: Vaikka teknologia on tärkeä osa nykypäivää, haluamme keskittyä oikeisiin ihmisiin ja heidän tarinoihinsa, emmekä tekoälyn tuottamaan sisältöön.

Mitä löydät sivustoltamme?

Sinivalko.fi tarjoaa monenlaista sisältöä, josta toivomme sinun löytävän jotain kiinnostavaa. Tarjontaamme kuuluvat esimerkiksi:

  • Tietoa ja uutisia, henkilöistä kuten PT Vatanen, bändeistä kuten KUUMAA, tai mestareista kuten Aleksander Barkov.
  • Urheilullista inspiraatiota
  • Historiallisia legendoja
Sinivalko sivuston Joutsenlogo. Taustalla suomalaista järvimaisemaa. Kuva viestii median positiivisesta isänmaallisuudesta.

Tervetuloa viihtymään!

Toivomme, että viihdyt sivustollamme ja löydät täältä paljon kiinnostavaa sisältöä. Olemme kiitollisia jokaisesta lukijasta ja osallistujasta. Tervetuloa Sinivalko.fi-sivustolle!