PT-Vatanen – Suomen menestynein personal trainer

Kuvakollaasi Jooel "PT" Vatasesta. Kuvasta näkyy Joeelin suosio ja hänen korkealuokkainen elämäntyyli.

Jooel “PT” Vatanen on nimi, joka on tullut tutuksi suomalaisille kuntoilijoille ja terveydestä kiinnostuneille viime vuosien aikana. Tämä monipuolinen personal trainer on saavuttanut suosiota erityisesti sosiaalisen median kautta, jossa hän jakaa vinkkejä terveelliseen elämäntapaan ja tehokkaaseen treenaamiseen.

Vuonna 1990 syntynyt Vatanen on nuoreen 34 vuoden ikäänsä nähden tänä päivänä yksi Suomen tunnetuimmista personal trainereista, sosiaalisen median vaikuttajista ja menestyneistä yrittäjistä.

PT Vatasen tarina on inspiroiva kertomus siitä, miten intohimo ja kova työ voivat muuttaa niin yksilön kuin ympäröivän yhteisönkin elämää parempaan suuntaan.

PT Vatanen tekee asioista laidasta laitaan. Hän keräilee superautoja mutta on myös aktiivinen hyväntekijä. Lue artikkeli niin tiedät paljon!

🔥

Tuoreimmat tiedot PT Vatasesta

  • PT Vatanen viettää kesää Suomessa. PT Vatanen on nauttinut kotimaan valoisuudesta, urheiluautoilla ajamisesta, perheestä sekä tietenkin treenaamisesta.
  • PT Vatasen yritystoiminta kasvaa hurjalla vauhdilla. Yritykset ovat sektoreidensa nopeiten kasvavia. PT Vatansen yritykset ovat lihaisa hankintamahdollisuus perinteisille toimijoille, joiden asiakasläheisyys voi olla vuosien varrella kadonnut.
  • PT Vatasen Helsingin Sanomien haastattelu herätti maanlaajuista keskustelua kesällä 2024.

💼

Ptvgym Oy ja Ptvlabs Oy

Yrittäjänä Vatanen on näyttänyt kykynsä liike-elämässä omistamansa Ptvgym Oy:n kautta.

PTV Gymin liikevaihto on noussut hurjaa tahtia. Vuonna 2023 yritys vaihtoi 4.2 miljoonaa euroa ja teki tulosta 915 tuhatta euroa. Verottaja, niinkuin kansan terveemmät verisuonet kiittävät.

PT Vatanen on maininnut Ptvgymin laajentamisen rajoittavaksi tekijäksi muun muassa sopivien tilojen löytyminen

Yksi esimerkki laajentumisesta on on vuonna 2023 perustettu Ptvlabs Oy. Ptvlabs tuottaa ja markkinoi lisäravinteita ja muita urheilijoita sekä suorittajia auttavia valmisteita.

🫂

🎓

Mikä PT Vatanen on koulutukseltaan?

PT Vatanen on koulutukseltaan auktorisoitu personal trainer, jonka sertifikaatti on myönnetty EuropeActive-järjestön toimesta.

PT Vatanen on toiminut personal trainerina vuodesta 2013 ja hänen ammattillinen taustansa kattaa tavoitteellisen harjoittelun jo vuodesta 2006, keskittyen muun muassa kehonrakennukseen ja voimanostoon.

⭐️

Urheilublogista somevaikuttajaksi

Vatanen aloitti uransa kirjoittamalla urheilublogia, ja hän siirtyi YouTubeen vuonna 2012.

PT Vatasen sisällöntuotanto on siitä lähtien kerännyt merkittävän määrän seuraajia:

  • Heinäkuuhun 2024 mennessä Instagramissa 151 000 ja YouTubessa 182 000 tilaajaa. Snapchatissakin hänellä on vakuuttava 180 000 seuraajaa.

Videoidensa ja päivitystensä kautta Vatanen ei pelkästään jaa tietoa ja vinkkejä treenaamisesta, vaan myös esittelee avoimesti luksuselämäänsä maastureineen ja mielipiteitään.

🏅

PT Vatasen mestaruudet ja ennätykset

PT Vatanen on saavuttanut merkittäviä tuloksia voimanostossa, mukaan lukien maailmanmestaruuden WPC-liiton World Championships -kilpailussa vuonna 2019.

Henkilökohtaiset ennätykset varusteilla ovat jalkakyykyssä 380 kg, penkkipunnerruksessa 195 kg ja maastavedossa 340 kg, joista yhteistulos on 900 kg. Saavutukset osoittavat Vatasen olevan huipputasolla sekä kansallisesti että kansainvälisesti voimanoston alalla.

Suomessa lähelle tällaisia tuloksia pääsee todella harva. Yksi heistä on Suomen voimakkain mies 2023 Jarkko “Liekki” Mehtälä.

🏋🏻

“Minkä sä teet kun sun sydän vaan palaa tälle hommalle?”

Jooel Vatanen

Perustaessaan ensimmäistä PTV Gymiä

🦵

Missä PT Vatanen asuu?

PT Vatanen muutti Thaimaahan loppuvuodesta 2023.

Aiemmin hän on asunut luksustalossaan Porvoossa.

Vatasen päätös asettua Thaimaahan kuvastaa hänen kansainvälistä elämäntyyliään ja mahdollisesti myös haluaan yhdistää työ ja vapaa-aika inspiroivassa ympäristössä.

Thaimaa, tunnettu upeista rannoistaan ja lämpimästä ilmastostaan, tarjoaa upeat puitteet niin työhön kuin vapaa-ajan viettoonkin.

📍

🏆

Mistä PTVLabsin tuotteita saa?

PTVlabsin tuotteita voi ostaa suoraan kotiin yrityksen verkkosivuilta sekä eri jälleenmyyntipisteistä. Tällä hetkellä heidän tuotteitaan voi myös löytää Vantaalta K-Citymarket Tammistosta ja K-Supermarket Herkkupähkinästä.

PTVlabsin omassa verkkokaupalla on laajin valikoima lisäravinteita ja muita tuotteita.

PTVlabsin tuotteet on suunnattu erityisesti aktiivisesti treenaaville ja niitä löytyy useissa kategorioissa, kuten proteiinit, pre-workout, ja vitamiinit.

🎉

PT Vatanen on palkittu vaikuttaja

Vuoden 2020 Creator Awards Finland -gaalassa Jooel Vatanen sai tunnustusta kaksinkertaisesti: hänet valittiin vuoden yrittäjäksi ja lisäksi yleisön suosikiksi, keräten yli 35 000 ääntä.

Tämä palkinto kuvastaa Vatasen merkittävää vaikutusta ja suosiota sekä kuntoilu yrittäjänä, että sosiaalisen median vaikuttajana, ja se osoittaa laajan tuen ja arvostuksen, jonka hän on onnistunut rakentamaan ympärilleen. Vatanen itse sanoo että positiivisella asenteella ja kovalla työllä kaikki on mahdollista.

🏍️

Mitä autoja PT Vatasella on?

Jooel Vatanen on intohimoinen ajoneuvojen keräilijä. PT Vatasella on, tai on ollut, ainakin seuraavat ajoneuvot

  • Ferrari 296 GTB
  • Lamborghini Gallardo
  • Erityisvärinen Mercedes-Benz G 63 AMG
  • BMW S1000RR -moottoripyörä
  • PT Vatasen ensimmäinen auto oli Renault Clio.
BMW moottoripyörä pajalla. Pyörässä on tummat metalliset piirteet ja se näyttää agressiiviselta ja modernilta.
Kuva: PT Vatasen kustoimoitu moottoripyörä

❤️

Onko PT Vatanen naimisissa?

PT Vatanen on naimisissa Yasmin Vatasen kanssa, ja he ovat jakaneet elämänsä yli kymmenen vuoden ajan. Vatanen painottaa parisuhteessaan romanssin merkitystä, mikä kuvastaa hänen arvojaan ja sitoutumistaan pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Jooelin ja Jasminin mielestä avioliitossa on tärkeää antaa toisen omille mielenkiinnoille tarpeeksi tilaa.

– Älä pidä toista itsestäänselvyytenä. Ylläpitäkää intohimoa toisianne kohtaan. Muista joka päivä jollain tapaa muistuttaa rakkaudesta toista kohtaan, olipa se sanat tai teot.

Jooel Vatanen

Parisuhteista Instagramissa

💝

Jooel Vatasen hyväntekeväisyys

Jooel Vatanen on myös tunnettu hyväntekijä. Vuonna 2020 hän keräsi Hurstin ruoka-apuun kymmenentuhatta euroa. Yhdessä toisen voimamiehen Ronnie Niemen kanssa PT Vatanen on myös päässyt lahjoittamaan toiset kymmenentuhatta euroa thaimaalaiselle Viengping-lastenkodille.

Kuvassa Jooel Vatasen hyväntekeväisyyskohde, Viengping lastenkoti.

💪

Yhteenveto PT Vatasesta

Yhteenvetona voidaan todeta, että Jooel “PT” Vatanen on monipuolinen urheilu- ja liiketoiminnan ammattilainen, jonka tarina inspiroi monia suomalaisia kasvamaan isommaksi ja menestymään elämässä.

PT Vatanen korostaa tasapainon löytämistä. Koska jos valitset absolutismin asiassa kuin asiassa, päätöksesi tulee todennäköisemmin pettämään.

PT Vatasen kyky yhdistää intohimo ja ammattitaito uraksi ja yritystoiminnaksi on vakuuttava esimerkki siitä, miten kova työ ja omistautuminen voivat kantaa pitkälle.

One comment

Vastaa